Recent promovată în Liga a III-a, echipa de fotbal CSM Slatina își invită suporterii să îmbace tricouri cu înseamnele clubului și să vină la stadion. Astfel, municiaplitatea a pregătit 2.000 de tricouri pe care le va oferi primilor susținători care se înscriu în această campanie.

Consilierii locali ai Slatinei au aporbat ieri un proiect prin care 2.000 de slătineni, adulți și copii, pasionați de fotbal, vor primi câte un tricou. „Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean” este proiectul prin care autoritățile vor aducă în tribunele stadionului cât mai mulți suporteri pentru echipa CSM Slatina. „Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina vor oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina, primilor 2.000 de suporteri la meciul oficial din liga a III-a, care va avea loc în data de 23 august.
Programul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina, cu domiciliul în municipiul Slatina, atât copii cât și adulți”, a explicat primarul Slatinei, Emil Moț.

Înscrierea celor care doresc să intre în posesia tricoului este gratuită și se face prin transmiterea unui mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email [email protected], prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina începând de astăzi, 13 august 2019 sau personal la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, (Stadion 1 Mai), prin completarea unui formular de înscriere, în limita celor 2.000 de tricouri disponibile.
Tricourile vor fi acordate în baza unui act de identitate, începând cu data de 19 august 2019, doar persoanelor înscrise conform regulamentului, de la sediul Clubului Sportiv Municipal din Slatina.

“Invit la stadion toți susținătorii fotbalului slătinean, să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri!”, a trasmis astăzi edilul Slatinei.

 

Articolul precedentSlătinenii, invitați să voteze numele noului parc. Au cinci variante
Articolul următorA luat foc groapa de gunoi de la ieșirea din Caracal spre Craiova