S-a încheiat repartizarea computerizată a elevilor care au susținut Evaluarea Națională. În Olt, bătălia s-a dat pentru clasele de matematică-informatică ale liceelor, în acestea fiind repartizați elevii cu cele mai mari medii. La Colegiul „Mihai Viteazul”, din Caracal, ultima medie de admitere la clasa de mate-info a fost 9.35.

La Colegiul „Ion Minulescu”, din Slatina, ultima medie de admitere la cele 4 clase de matematică-informatică a fost 8,56, iar la Greceanu, la același profil, a fost 8,24. Tot la Greceanu, concurență mare a fost pentru clasa de științe ale naturii, unde nu s-a intrat cu medii mai mici de 8,54.

Cele mai mici medii de admitere au fost la Liceul Tehnologic Tufeni, unde s-a intrat cu 2,27, la specializarea „agricultură”, dar și la Liceul Tehnologic Danubius, din Corabia, ultima medie de admitere fiind 2.57.

În urma primei etape a repartizării computerizate au rămas 380 locuri neocupate la liceele din Olt. Cele mai multe, 28,  sunt la Liceul Tehnologic „Iancu Jianu”, specializarea „Agricultură” și la Liceul Tehnologic Metalurgic, din Slatina, cu 27 de locuri la specializarea „electric”. Alte 26 de locuri vacante sunt la Liceul Tehnologic Crîmpoia, în specializarea „industrie textilă și pielărie”.

Articolul precedentSifoane periculoase, descoperite de comisarii de la Protecția Consumatorului în Olt
Articolul următorJudecătoria Slatina a stabilit termenul în dosarul adopției Sorinei