Bărbatul care, noaptea trecută, a înjunghiat mortal un om, în zona gării din Slatina, a fost identificat şi a fost dat în consemna la frontieră.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul se numeşte Ion Şerban din comuna Urzica

Șerban i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, conflictul pornind de la o serie de avansuri pe care criminalul le-a făcut concubinei bărbatului ucis.

„Pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată în comunicatul remis de parchet.

Procurorii mai arată că moartea victimei „s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinta a 3 plagi taiate intepate cu interesare cardiaca si pulmonara cu hemoragie interna consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp taietor intepator. Intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate neconditionata”.

Ion Şerban a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră şi se efectuează activităţi specifice de depistare şi reţinere a acestuia.

 

Articolul precedentPeste 100 de pompieri și 20 de mașini de intervenție din Olt au plecat spre București, să participe la exercițiul „Seism 2018”- VIDEO
Articolul următorCriminalul din Slatina s-a predat la Craiova