Fostul preot al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Găvăneşti, Mihai Pârvu, care în anul 2013 aflat la volanul unui autoturism deşi băuse a lovit mortal un biciclist, este angajat al Primăriei Balş. Mai mult, fosta faţă bisericească a făcut parte din alaiul eurocandidatului PNL la europarlamentare, Rareş Bogdan.

Eurocandidatul PNL la Parlamentul European, Rareş Bogdan, a fost plimbat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, prin oraşul Balş, condus de primarul Mădălin Teodosescu, în cadrul unui eveniment electoral. Edilul i-a oferit o paporniţă oltenească şi i-a asigurat alai lui Bogdan.

Printre oamenii scoşi de Teodosescu prin oraş s-a numărat şi Mihai Pârvu, fostul preot din Găvăneşti, în prezent angajat în cadrul Serviciului Pieţe, care a stat în apropierea vedetei liberale, fiind şi surprins în fotografii.

Fostul preot Mihai Pârvu, a provocat, pe 18 noiembrie 20113, un grav accident de circulaţie, pe drumul judeţean DJ 643 A, la ieşirea din comuna Baldovineşti spre oraşul Balş.

Pârvu era preot la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din comuna Găvăneşti şi conducea, la acel moment, un autoturism proprietate personală marca Seat când a pierdut controlul volanului şi a izbit cu partea din faţă a maşinii o bibicletă pe care se afla un bărbat. Din cauza impactului, bărbatul care se afla pe bicicletă, identificat ulterior ca fiind Ion Corcău, în vârstă de 55 ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, a decedat la locul accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolotest la faţa locului, stabilindu-se, cu acest prilej, că acesta consumase băuturi alcoolice anterior, rezultatul înregistrat de aparat fiind de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus ulterior la Spitalul Orăşenesc Balş, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Preotului i-a fost întocmit dosar penal şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Ulterior, el a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.

Articolul precedentCe premii dă primăria la Crosul Primăverii – Slatina 5 k
Articolul următorSlatina: Încep lucrările de reparații pe străzile traversate de traficul greu