Un copil în vârstă de cinci ani, din Milcov, a fost lovit de o motocicletă, vineri seara, pe un drum din localitatea Milcovu din Deal.

Din primele informaţii, copilul a ieşit dintr-o curte şi a traversat printr-un loc nepermis, pe drumul judeţean DJ 546 D.

„Din primele date se pare ca un minor, de 5 ani, ar fi traversat  strada și a fost acrosat de o motocicleta, condusă de un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Slatina. Motocicleta se deplasa pe Drumul Județean 546 D, din direcția Ipotești către Slatina. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Atât minorul, cât si conducătorul motocicletei au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„În accident au fost implicate o motocicletă și un pieton, minor, în vârstă de cinci ani. Minorul, politraumatizat, a fost preluat de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat și conducătorul motocicletei, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Slatina, cu multiple excoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.