Un copil în vârstă de şapte ani, din comuna Radomireşti, este în comă la Spitalul Craiova după ce, seara trecută, căruţa în care se mai aflau patru persoane, printre care un alt copil în vârstă de doar doi ani, a fost lovită de un autoturism, pe drumul naţional DN 6.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că în urma accidentului au fost rănite cinci persoane, toate din căruţa trasă de cal: doi copii în vârstă de doi şi şapte ani, un bărbat în vârstă de 26 de ani, care conducea atelajul, şi două femei în vârstă de 29 şi 67 de ani.

În urma accidentului, băiaul în vârstă de şapte ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, aflându-se în stare comatoasă.

„În urmă cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism, în afară localității Radomireşti, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare față de un atelaj hipo, care nu era semnalizat corespunzător pe timp de noapte, intrând în coliziune cu acesta”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Ea a adăugat că tânărul care conducea căruţa se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul conducătorul atelajului hipo a rezultat o concentrație de 0,31 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai declarat Alexandra Dicu.

Articolul precedentContrabandistul sârb care s-a răsturnat cu TIR-ul la Coloneşti, dat în vileag de un poliţist care îi ştia limba. Povestea întreagă
Articolul următorVerificări din uşă în uşă, înainte de reluarea alimentării cu gaze naturale, la Slatina