Un bărbat și o femeie, ambii din Slatina, au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce au fost implicați într-un accident rutier ce a avut loc în municipiul Slatina, strada Cireașov. 

Potrivit reprezentanților ISU Olt, două mașini au fost implicate în accident.  O persoană a rămas încarcerată în urma evenimentului, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

„Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale tuturor persoanelor implicate în accident. Pentru extragerea victimei, salvatorii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, victima fiind preluată, conștientă, de echipaje medicale. Pacienta prezenta traumatism de șold, traumatism la membrul superior drept și multiple excoriații, fiind transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatism toracic”, anunță ISU Olt.

Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ Olt,  un bărbat, de 58 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cireașov, ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 41 de ani din localitate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.