Proaspăta alianţă dintre ALDE şi Pro România a debutat cu stângul în judeţul Olt, unde oamenii lui Ponta au încercat să-i ia în partidul lor pe cei ai lui Tăriceanu.

Preşedintele interimar al ALDE Olt, Ioan Ciugulea a ţinut să amintească, miercuri, într-o conferinţă de presă, că alianţa dintre cele două partide este doar pentru susţinerea lui Mircea Diaconu la alegerile din luna noiembrie.

„Protocolul cu Pro România este făcut numai pentru susţinerea lui Mircea Diaconu, care înseamnă două pagini. M-am întâlnit cei de la Pro România şi am discutat punctual vizavi de reprezentanţii în secţii de votare, cum vom face când vor veni materialele, să nu ne călcăm pe coadă”, a declarat Ioan Ciugulea.

El a ţinut să le transmită celor de la Pro România Olt să nu mai încerce să-i „momească” pe cei de la ALDE să vină în partidul condus de Victor Ponta.

„Cu toate că ei au mai lansat nişte chestii, ar face bine să nu se ducă prin teritoriu să vorbească cu oamenii ALDE, dacă vor să facem o alianţă corectă. Ei nu au structuri prea multe şi s-au dus la câţiva dintre colegii noştri să-i momească, să-i ia la ei. Au încercat «pe şustache»”, a mai spus Ciugulea.

Articolul precedentOlt: Deşi a ieşit din alianţa cu PSD, ALDE rămâne la guvernare în judeţ
Articolul următorFără dube în parcarea de la Piața Zahana