Administratorii paginii de Facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutieră l-au etichetat într-o postare pe Victor Orban, premierul Ungariei, în loc de Ludovic Orban, premierul României.

Postarea a fost făcută pentru prezentarea vizitei de lucru a premierului şi ministrului Transporturilor pe şantierul autostrăzii Comarnic – Braşov, lotul Râşnov-Cristian.

Eroarea a fost, ulterior, editată.

„Premierul Ludovic Orban și Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, au vizitat astăzi șantierul lotului Râșnov – Cristian, parte a autostrăzii Comarnic – Brașov. Gradul de realizare a lucrărilor a ajuns la aproape 35%, iar antreprenorul și-a reafirmat promisiunea că până la sfârșitul anului se va circula pe acest tronson, cu aproximativ 6 luni înainte de termenul stabilit prin cotract. Cu acestă ocazie ministrul transporturilor a facut o prezentare și despre stadiul celorlalte proiecte mari de infrastructură cum ar fi Autostrada Comarnic – Brașov sau Autostrada Brașov – Bacău, care își urmează cursul spre a fi realizate”, apare acum pe pagina oficială de Facebook a CNAIR.

Eroarea a fost sesizată şi de jurnalistul Daniel Dancea, de la Adevărul Timişoara.