Uzina de aluminiu anunță investiții noi în modernizarea echipamentelor folosite în producția de aluminiu procesat. Un laminor de table și benzi și o mașină de rectificat cilindri îi vor ajuta pe cei de la ALRO să crească producția de table și benzi laminate. Compania vrea să implementeze și un sistem nou de planificare a producție.

Alro pariază pe vânzarea produselor din aluminiu procesat, reprezentanții uzinei având în derulare mai multe proiecte prin care să crească nivelul de producție în acest segment. Modernizarea unui laminor pentru table și benzi și a unei mașini de rectificat cilindri vor duce la creșterea producție pe segmentul produselor laminate plate de la 90.000 de tone pe an, câte producea la sfârșitul anului trecut, la 120.000 tone pe an, până în 2022. Tablele tratate termic, livrate către producătorii de avioane și mașini, vor avea o pondere din ce în ce mai mare.

Rămânem fideli strategiei noastre de a furniza produse cu valoare adăugată mare pentru industrii selecte, cum ar fi industria aerospațială și auto, în care calitatea este un factor-cheie în menținerea unei relații de afaceri pe termen lung. În același timp, investim în reducerea costurilor de producție și, prin urmare, am reușit să ne păstrăm avantajul competitiv pe piețele internaționale, punând în același timp un accent deosebit pe prezentarea gamei noastre de produse clienților actuali și potențiali, pentru a ne crește cota de piață„, a declarat Marian Năstase, Președinte al Consiliului de Administrație ALRO.

Compania și-a propus optimizarea termenelor de livrare a produselor laminate la cald . De asemenea, monitorizarea și controlul întregului sistem de planificare a producție se va face într-o manieră centralizată, prin implementarea unui sistem de planificare a producției (Planning Tool) pentru Departamentul Aluminiu Procesat.

Articolul precedentO nouă serie de verificări ale DSVSA Olt. Existenţa virusului pestei porcine, infirmată
Articolul următorMoromeții 2 rulează mai întâi la Caracal, oraș care face parte din caravana de promovare a filmului