Alte fragmente osoase și dinți au fost găsite, marţi, de anchetatori în pădurea de la marginea Caracalului, zonă unde Gheorghe Dincă le-a spus că a aruncat rămăşiţele Luizei Melencu.

Potrivit unui comunicat remis de DIICOT, procurorii şi polițiștii specializați din cadrul Poliției Române au continuat, marţi, percheziția efectuată la domiciliul Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal – Bucureşti.

„În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană”, se arată într-un comunicat remis de DIICOT.

Tot marţi, procurorii au audiat familia Luizei Melencu şi au efectuat percheziţia informatică la telefoanele lui Dincă.

„De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu”, mai arată procurorii.

Articolul precedentAdolescenta dispărută din Slatina, găsită după trei zile
Articolul următorSuspectul crimelor din Caracal ar fi primit bani prin transferuri bancare