Preşedintele PNL Liviu Voiculescu şi cel al seniorilor liberali, Ion Voicu, vor intra în izolare la domiciliu, ei fiind prezenţi la Biroul Politic al PNL alături de senatorul Chiţac, confirmat cu coronavirus.

 
Voiculescu şi Voicu au fost prezenţi la Biroul Politic Naţional al PNL pentru validarea candidaturilor la Primăria Slatina şi, respectiv, Consiliul Judeţean.
 
Liviu Voiculescu a declarat că va solicita testarea pentru coronavirus.
 
„Sunt membru în Biroul Politic Naţional, iar luni am fost prezent împreună cu domnul Ion Voicu, pentru validarea candidaturilor la Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean. De astăzi, voi intra în izolare la domiciliu şi tot astăzi voi solicita testare pentru coronavirus. Nu am dat mâna cu domnul Chiţac, dânsul nu este membru BPN, dar ca şi mine a fost prezent pentru validarea candidaturii pentru Primăria Constanţa“, a declarat Liviu Voiculescu.
 
Senatorul PNL de Constanţa, Vergil Chiţac, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la o reuniune NATO. Ulterior, luni, el a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al PNL Olt, unde a intrat în contact cu colegii săi, inclusiv cu premierul Ludovic Orban. Acesta a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi el se va izola la domiciliu în aşteptarea rezultatului testului şi finalizării anchetei epidemiologice.