Patru olteni au fost amendaţi de jandarmi, luni, cu câte 100 de lei, după ce au fumat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, încălcând legea.

Potrivit unui comunicat remis de Jandarmeria Olt, în ziua de luni 29 octombrie 2018, efective din cadrul inspectoratului au organizat şi executat o acţiune în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pe linia respectării prevederilor Legii 349 din 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu modificările şi completările ulterioare.

Cu această ocazie, într-un interval de numai două ore, au fost constatate şase contravenţii, fiind aplicate patru amenzi în valoare de 100 lei fiecare şi două avertismente.

„Reamintim faptul că în conformitate cu prevedcerile legale, este interzis fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului”, se arată în comunicatul citat.

Articolul precedentCasele de marcat vechi, înlocuite până joi. Furnizor: „Avem 400-500 de clienți pe lista de așteptare”
Articolul următorLicitație pentru un loc în parcarea etajată de pe Aleea Rozelor. De la cât pornește taxa anuală