Doi adolescenţi din Slatina, angajaţi ai unei spălătorii auto din oraş, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat un autoturism lăsat să fie spălat.

Tinerii au fost depistaţi de o patrulă a Jandarmeriei Olt, în timp ce împingeau autoturismul. Potrivit poliţiştilor, cei doi ar fi împins autoturismul și ar fi încercat să îl pornească cu scopul de a se plimba cu el, după ce, în prealabil, au demontat contactul și au tăiat firele de la contact, întrucât autoturismul nu a putut fi pornit cu cheia încredințată de proprietar.

Surse apropiate anchetei au declarat că cheia autoturismului avea cipul lipit cu scotch, acesta fusese pierdut de cei doi adolescenţi, aşa că au încercat să lege firele „pe direct”.

„La data de 3 octombrie, în jurul orei 2.00, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a depistat pe strada Crișan din municipiul Slatina, doi tineri de 16 și de 17 ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce împingeau un autoturism. La solicitarea colegilor jandarmi, polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor a reieșit faptul că tânărului, de 17 ani, i-a fost încredințat autoturismul respectiv în vederea spălării acestuia, urmând ca proprietarul să ridice mașina ziua următoare”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Polițiștii din Slatina au deschis un dosar pentru furt în scop de folosință.

 

Articolul precedentPoliţiştii din Olt au aplicat amenzi de peste 100.000 lei, în doar două zile
Articolul următorMaşini noi pentru poliţiştii din Olt. Ce dotări au autoturismele – FOTO