PNL Slatina a validat în cadrul şedinţei Biroului Politic Municipal, desfăşurat luni seara, candidatura lui Mario de Mezzo la Primăria Slatina.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, care a anunţat că, în cursul zilei de marţi, candidatul partidului va fi prezentat într-o conferinţă de presă. Candidatura lui de Mezzo a fost validată de toţi membrii Biroului cu excepţia lui Ionuţ Comănescu, cel care îşi anunţase intenţia de a candida el însuşi la Primăria Slatina, care s-a abţinut.

„Vă pot confirma că în şedinţa de astăzi a Biroului Politic Municipal Slatina a fost validată candidatura domnului Mario de Mezzo pentru Primăria municipiului Slatina. Mai multe detalii permiteţi-mi să vă furnizez mâine atât dumneavoastră, cât şi colegilor dumneavoastră, când voi susţine o conferinţă de presă alături de domnul de Mezzo”, a declarat Voiculescu.

Mario De Mezzo a fost consilier al primarului PDSR al Slatinei din perioada 1992-2004, Gheorghe Păunescu.

Născut la Slatina în 1977, el a plecat demult din oraș, ocupând viverse funcții importante în Capitală: director la nivel național al fundației Habitat for Humanity România, manager în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României și al Grupului Editorial ALL. Din mai 2012, el ocupă funcția de preşedinte al Uniunii Editorilor din România.

Potrivit unor surse, săptămâna trecută, Mario De Mezzo şi-a depus documentele pentru emiterea unei cărţi de identitate pe Slatina.