PNL Slatina a validat în cadrul şedinţei Biroului Politic Municipal, desfăşurat luni seara, candidatura lui Mario de Mezzo la Primăria Slatina.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, care a anunţat că, în cursul zilei de marţi, candidatul partidului va fi prezentat într-o conferinţă de presă. Candidatura lui de Mezzo a fost validată de toţi membrii Biroului cu excepţia lui Ionuţ Comănescu, cel care îşi anunţase intenţia de a candida el însuşi la Primăria Slatina, care s-a abţinut.

„Vă pot confirma că în şedinţa de astăzi a Biroului Politic Municipal Slatina a fost validată candidatura domnului Mario de Mezzo pentru Primăria municipiului Slatina. Mai multe detalii permiteţi-mi să vă furnizez mâine atât dumneavoastră, cât şi colegilor dumneavoastră, când voi susţine o conferinţă de presă alături de domnul de Mezzo”, a declarat Voiculescu.

Mario De Mezzo a fost consilier al primarului PDSR al Slatinei din perioada 1992-2004, Gheorghe Păunescu.

Născut la Slatina în 1977, el a plecat demult din oraș, ocupând viverse funcții importante în Capitală: director la nivel național al fundației Habitat for Humanity România, manager în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României și al Grupului Editorial ALL. Din mai 2012, el ocupă funcția de preşedinte al Uniunii Editorilor din România.

Potrivit unor surse, săptămâna trecută, Mario De Mezzo şi-a depus documentele pentru emiterea unei cărţi de identitate pe Slatina.

Articolul precedentÎncă 10 suspiciuni de pestă porcină africană în Olt
Articolul următorIncendiu de proporţii în Olt. Au ars tone de cereale şi furje şi două autoturisme