Cei patru traficanţi de droguri reţinuţi de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor desfăşurate marţi în comuna Tufeni, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, miercuri seara, de judecătorii Tribunalului Olt.

Este vorba despre patru persoane cu vârste cuprinste între 53 şi 63 de ani, acuzate de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive

În urma a trei percheziţii desfăşurate de poliţiştii SCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT Olt, au fost ridicate 31 de plante de cannabis, 72 de comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, recipiente ce conţin seminţe şi influorescenţe de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal, cinci telefoane mobile și un cântar electronic.

Persoanele sunt bănuite că, în perioada 2017 şi până în prezent, ar fi cultivat și comercializat cannabis către diverse persoane de pe raza județului Olt.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au depistat un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitatea Nicolae Titulescu, care, în aceeași perioadă, ar fi comercializat cannabis provenit de la aceștia.

Articolul precedentPercheziţii în urma unor lupte de stradă dintre două clanuri rivale din Slatina
Articolul următorProtagoniştii luptelor de stradă din Slatina, sub control judiciar