Doi bărbaţi din Timişoara şi Galaţi, suspecţi de furtul unei maşini din comuna olteană Slătioara, au fost arestaţi preventiv, marţi, după o percheziţie domiciliară desfăşurată de poliţiştii din Olt, pe raza municipiului Timişoara.

Poliţiştii spun că cele două persoane sunt bănuite că, la data de 10 iulie 2018, ar fi sustras un autoturism de pe raza comunei Slătioara, județul Olt, proprietatea unei societăți comerciale.

„În urma activităților desfășurate, cei doi suspecți, din județele Timiș și Galați, au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmare a probatoriului administrat în cauză, față de cei doi a fost pusă în mișcare acțiunea penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Marţi, cei doi inculpați au fost prezentați Judecătoriei Slatina, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentBiciclist băut, accident de cascadorii râsului pe un drum din Olt
Articolul următorMcDonald’s va crea 70 de locuri de muncă în restaurantul de la Slatina. Se fac în continuare angajări