Primarul liberal din Balş, Mădălin Teodosescu, a asfaltat o stradă care fusese anterior blocată, tot de către primărie, cu un gard metalic, din motive încă neelucidate.

Este vorba despre un drum care trece prin spatele sediului Ocolului Silvic Balş.

Oamenii din localitate au fost uimiţi de hărnicia ce l-a apucat pe primar, la început de iarnă, dar nimeni nu poate înţelege ce rost are investiţia atât timp cât drumul se blochează brusc, într-un gard, ridicat tot de administraţia publică.

Aadministraţia condusă de liberalul Mădălin Teodosescu este celebră pentru măsurile luate, de-a lungul timpului, care frizează ridicolul. Astfel, un grup statuar format din 15 statui este amplasat în faţa Primăriei Balş, jumătate cu spatele la stradă. În mijlocul grupului, este amplasată o fântână arteziană.

În afară de Petru cel Tânăr şi de Mihail Drumeş, restul de 13 statui înfăţişează personalităţi locale din perioada interbelică, oameni de care mulţi dintre bălşeni nu au auzit. În ordinea în care au fost amplasate, personalităţile de pe statui sunt: Petru cel Tânăr, Petre D. Roşca, Ion Ţurlui, Gheorghe Vasilescu, Aurelian Florescu, Paul Ionescu Pastion, Ana Dinculescu, Nicolae Mihăescu, Mihail Drumeş, Nicolae Petrulian, Petre Pandrea, Paul Tomescu, Marin Truşcă, Nicolae Teică şi Ioan Ion Diaconu.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Primăria Balş, 800 de euro a costat fiecare bust, primăria suportând doar costurile pentru statuile propriu-zise. Soclurile pe care acestea au fost aşezate fac parte dintr-un proiect cu fonduri europene, în valoare de 20 milioane lei, prin care a fost reabilitată zona centrală a oraşului şi infrastructura din această zonă.

Principalul susţinător al ansamblului statuar din Balş este Mădălin Teodosescu, primarul localităţii.