Poliţiştii olteni au deschis o anchetă după ce o maşină a Districtului Găneasa din subordinea Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina a fost vandalizată, joi seara, iar din ea au fost furate geanta unei angajate cu carduri, bani şi acte şi telefonul mobil al şoferului.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, evenimentul s-a petrecut în timpul operaţiunii de scoatere a TIR-ului căzut în şanţ, în zona Pădurii Sarului.

„În condițiile în care la fața locului erau şi două mașini de poliție şi mai mulți polițiști care dirijau circulația, mașina Districtului Găneasa, aflată în partea carosabilă, cu semnalele luminoase în funcțiune, a fost vandalizată prin spargera geamului și au fost sustrase geanta șefei de district în care se aflau toate actele de identitate, card de sanatate, carduri, o suma de bani si alte obiecte personale și telefonul mobil al șoferului. Actele sunt pe numele Conu Manuela Constanța, vă rugăm dacă găsiți aceste documente să le predați la cea mai apropiată secție de poliție”, notează reprezentantţii DRDP, pe pagina oficială de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii s-au sesizat după apariţia în mediul online a informaţiilor şi au întocmit un dosar penal.

„Nu există nicio sesizare în acest sens. În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentTIR răsturnat în şanţ, la Pădurea Sarului. Poliţia: Şoferul era băut bine
Articolul următorGhişeele Fiscului, asaltate de cei care vor să recupereze taxa auto