Două dintre zonele preferate de părinții și bunicii din Balş, pentru petrecerea timpului liber și relaxare alături de copii și nepoți, au fost modernizate și reamenajate de administraţia locală, astfel încât să corespundă cerințelor actuale. 

Primarul oraşului, Cătălin Rotea, a anunţat că până la finalul săptămânii, un nou parc va fi dat în folosinţă, după reabilitare.

„Dacă pe data de 1 Decembrie am dat în folosință parcul din fața Liceului Teoretic Petre Pandrea, iată că până pe 1 Mai vom avea finalizate lucrările și în părculețul situat vizavi de Lidl, cu speranța că astfel bălșenii se vor bucura de vremea frumoasă, într-un spațiu adecvat, în care le va face plăcere să se plimbe și să profite de momentele petrecute cu prietenii sau familia”, a transmis Rotea. 

Totodată, se continuă seria investițiilor în reorganizarea urbană a Balșului cu Parcul Balta Gării, unde lucrările vor începe luna viitoare, iar pentru modernizarea Parcului Central, Parcului de la Gengea și a tuturor spațiilor din zonele aferente blocurilor au fost demarate studiile de fezabilitate.

Sursa: Realitatea de Olt