Un bărbat de 39 de ani, din comuna Schitu, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol. În noaptea de vineri, spre sâmbătă, bărbatul a pătruns în locuinţa femeii de 82 de ani, pe care a obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în noaptea de vineri, spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, bărbatul de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în locuinţa femeii, care din cauza stării de sănătate nu se poate deplasa singură, şi a violat-o.

„Menţionăm că persoana vătămată a arătat că îl cunoaște pe inculpat ca fiind o persoană care consumă în mod frecvent băuturi alcoolice, având și deviații de comportament, motiv pentru care nu a discutat prea mult cu acesta și nici nu l-a chemat să o ajute la treburi gospodărești, iar în noaptea de 29/30 martie 2019, s-a speriat foarte tare de prezența acestuia în locuința sa, nu a opus rezistență fizică pentru că i-a fost teamă că va fi omorâtă”, se arată în comunicat de presă al Parchetului Slatina.

Duminică, Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului.

Articolul precedentConsilier local din Slatina, supărat că s-au stins luminile de „Ora Pământului”. De ce şi-a şters, ulterior, postarea de pe Facebook
Articolul următorUn profesor din Olt, condamnat la închisoare după ce a bătut un elev