Grigore Popescu, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din comuna olteană Grădinile, care a fost bătut, în urmă cu o săptămână, de un tânăr din Craiova, care a susţinut că olteanul l-a incomodat în trafic, a încetat din viaţă, la spital.

Agresorul olteanului, un bărbat de în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a fost reținut de poliţişti fiind acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi condus un autoturism, pe strada Doljului, din Craiova, în timp ce pe partea carosabilă a apărut bărbatul de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Incomodat de bărbatul din Olt, șoferul a coborât şi i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona.

„În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, bărbatul de 31 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Ulterior, şoferul a fost arestat preventiv.