Viorel Zamfir, Marcu Daiciu, Cosmin Florea Durac, Marcu Zamfir şi Stelică Parnică, care săptămâna trecut au bătut cu bestialitate un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Tia Mare, au fost lăsaţi în libertate sub control judiciar pe 60 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Olt.

Cei cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 37 de ani fuseseră arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Corabia. Ei au contestat decizia instanţei, iar magistraţii Tribunalului Olt le-au admis contestaţia.

Alte nouă persoane erau deja cercetate sub control judiciar pe 60 de zile.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, totul a pornit de la un conflict pe care bărbatul agresat l-a avut cu unul dintre cei arestaţi, un tânăr în vârstă de 35 de ani, la finalul lunii februarie.

La trei zile după acest conflict, bărbatul în vârstă de 35 de ani a mers la Tia Mare, însoţit de ceilalţi 13 bărbaţi, găsindu-l pe cel pe care îl căutau pe terasa unui bar din localitate. Aceştia l-au bătut cu bestialitate pe tânăr, folosind chiar şi bâte şi „box”-uri metalice, şi l-au lăsat într-o baltă de sânge.

„(…) S-au deplasat pe raza comunei Tia Mare, judeţul Olt, au găsit persoana vătămată pe terasa magazinului şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare şi boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populaţiei pe raza comunei Tia Mare”, transmit procurorii din Corabia.

Articolul precedentSlatina: Dispar tonetele alimentare din două zone centrale
Articolul următorFocar de pestă porcină intr-o comuna din Olt. 13 porci sacrificati astazi