Şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, toţi din oraşul Balş, au fost reţinuţi, marţi seara, pentru 24 de ore, pentru că au fost implicaţi în bătaia cu săbii şi lopeţi, izbucnită în curtea unui supermarket din localitate.

Scandalul a avut loc luni, iar două persoane au ajuns la spital. Totodată, în urma altercaţiei, poliţiştii au ridicat un pistol cu bile, care nu ar fi fost folosit, însă, în altercație. A mai fost ridicat şi un obiect tip sabie, cu o lamă de 50 de centimetri.

„Cu privire la altercația din data de 8 aprilie, care a avut loc în parcarea unui supermarket, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din orașul Balș, au fost reținuți pentru 24 ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Cei şapte sunt acuzaţi de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ei urmează să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş cu propunerea arestării preventive.

Articolul precedentFără târguri de miei în Olt. De unde se pot aproviziona în siguranţă consumatorii
Articolul următorNeînţelegerile continuă între sindicate şi Alro. „Nu au făcut decât să fie pe placul conducerii“