Bărbatul care, sâmbătă seara, a bătut o femeie în Slatina, pe stradă, apoi fugind cu un autoturism, a fost identificat și reținut de polițiști, luni după-amiază.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina- Biroul de Investigatii Criminale, cu sprijinul Directiei Politiei Locale Slatina, au identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Movileni.

„În cauză, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat, și împotriva acestuia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a mai declarat Alexandra Dicu.

O femeie a fost atacată pe stradă, în Slatina, sâmbătă noaptea, de un bărbat necunoscut, care a fugit cu un autoturism.

Potrivit polițiștilor, femeia venea de la serviciu, sâmbătă seara, în jurul orei 00.00, când a fost atacată, la intersecția străzilor Plevnei cu Cuza Vodă.

Ea a fost lovită de un bărbat, care a reușit sa fugă cu un autoturism. Atacatorul nu i-a luat geanta sau alte bunuri, ci doar a lovit-o, potrivit polițiștilor.

Femeia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, dar nu a fost transportată la spital.

Articolul precedentFermierii olteni, pregătiți să ia 25 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, pentru irigații
Articolul următorLicitație pentru cadastrare integrală a 8 comune din Olt. Care sunt acestea