Un grup de motociclişti şi pasionaţi de maşini retro din Slatina a donat ghiozdane noi, calculatoare, dulciuri şi jucării copiilor de la Şcoala Gimnazială Şopârliţa.

Ştefan Mihalache, coordonatorul acţiunii, spune că elevii Şcolii Şopârliţa i-au încărcat cu energie pe bikeri.

„Ne-am luat porția de energie alături de copiii din Șopârlița. Ne-am unit cu mic cu mare, ne-am urcat în mașini, am încălecat motoare și am pornit spre Școala Gimnazială din Șopârlița. Toți copiii au primit ghiozdane noi, dulciuri, jucării și produse de igienă personală”, a spus el.

Totodată, în cadrul acţiunii, cei de la Fan Automobile Retro au donat şase calculatoare.

„Ne-au așteptat în fața școlii, primindu-ne că pe adevărate vedete. Și, pentru că binele din bine se face, copiii au donat cărțile primite unei alte instituții ce are nevoie de ele! În săptămâna ce vine, continuăm campania noastră umanitară și de conștientizare. Fan Automobile Retro, alături de prieteni dragi, va continua șirul acțiunilor umanitare și îi invită pe toți cei ce doresc să se implice și să participe să dăruiască zâmbete”, mai spune Mihalache.

Următoarea astfel de acţiune a motocicliştilor din Slatina vizează donarea de cărţi copiilor de la şcoala din Slătioara.

Articolul precedentSecretarul unei comune din Olt, contrabandist de ţigări. Poliţiştii desfăşoară percheziţii
Articolul următorZeci de comune din Olt primesc bani pentru lucrări de cadastru