Peste 20 de copaci, mai mulţi stâlpi de electricitate şi un panou publicitar au puşi la pământ de vântul puternic, noaptea trecută, în oraşul Corabia, mai multe autoturisme parcate fiind avariate. Un sfert din localitate a rămas fără energie electrică.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că au intervenit peste 17 pompieri. Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia și societății de distribuție a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliție, jandarmerie, poliție de frontieră ), au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative.

„Pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar și un acoperiș. Nu au fost înregistrate victime, iar trei autoturisme parcate au fost avariate ușor”, a declarat Băsăşteanu.

El a adăugat că, din datele transmise de operatorul de energie electrică, șase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din orașul Corabia nu sunt alimentați cu energie electrică.

„Echipele se află în teren pentru remedierea situației”, a mai spus reprezentantul ISU.

Articolul precedentGrindina a făcut PRĂPĂD într-un oraș din Olt – VIDEO
Articolul următorAccident rutier la ieşirea din Slatina spre Piteşti. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate