Bugetul judeţului Olt va fi aprobat în această săptămână în şedinţa Consiliului Judeţean programată pentru data de 9 aprilie.

Proiectul va fi supus aprobării aleşilor judeţeni după ce a stat în transparenţă decizională timp de 15 zile, conform prevederilor legale.

Nu de puţine ori, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a arătat că proiecţia bugetară pentru acest an este una dintre cele mai proaste, din perioada recentă.

„În acest an, proiecte majore nu putem să deschidem, pentru că aşa cum am spus de la început, cred că este unul dintre cele mai proaste bugete pe care le-am avut în ultimii 10 ani. Abia reuşim să finanţăm în continuare unele investiţii, de investiţii noi nici nu se pune problema. Sunt investiţii către care nu am alocat foarte mulţi bani, deci nu le vom termina anul acesta, pentru că nu avem acei bani”, a declarat Marius Oprescu.

După ce Consiliul Judeţean va aproba bugetul judeţului, fiecare primărie din Olt va putea să-şi treacă prin legislativ propriul proiect de buget.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentBilanț coronavirus 6 aprilie: 5.231 de cazuri noi, 196 de decese – cel mai mare număr, de la începutul anului
Articolul următorEvazionişti cu lingouri de aluminiu din Olt, condamnaţi DEFINITIV