Șapte cai care pășteau liberi prin spațiile verzi de la marginea orașului au fost capturați anul acesta de angajații Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina. Ultima „captură” a fost făcută ieri, la Podul Olt.

În anul 2018 s-au capturat de pe domeniul public al municipiului Slatina un număr de 19 ecvidee și 2 bovine, iar activitățile continuă și anul acesta, anunță autoritățile, care îi avertizează pe proprietarii de animale să nu le lase la păscut pe străzi. „Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina desfășoară acțiuni de capturare a ecvideelor, ovinelor, bovinelor și caprinelor cu precădere în zona Stadion – Podul Olt, bld. Constantin Brâncoveanu și în zona Târgului săptămânal de pe str. Tudor Vladimirescu cât și pe întreg teritoriul municipiului Slatina”, au transmis reprezentanții adăpostului.

Ei fac apel la trecători să sesizeze de fiecare dată Poliția Locală, dacă văd cai sau alte animale care pas libere pe străzi. „Rugăm cetățenii municipiului Slatina ca în momentul în care constată prezența animalelor pe domeniul public în zonele vizate cât și alte zone ale municipiului Slatina, să sesizeze Direcția Poliția Locală Slatina la numerele de telefon 0249/954 ; 0249/422.245 ; 0349/883.953”, au transmis autoritățile.

Articolul precedentÎncepe marea asfaltare la Slatina! Unde se deschid primele șantiere
Articolul următorWeekend cu spectacole incendiare la Slatina- Programul complet