Primăria Slatina, în colaborare cu o asociație pentru protecția animalelor, desfășoară în această perioadă o nouă campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân din oraș. Tot ce trebuie să facă cei care vor să beneficieze de aceste servicii pentru animalele lor de companie este să facă o programate telefonică, pentru a ști în ce zi își pot aduce patrupedul la sterilizat.

Pentru a reduce numărul animalelor abandonate pe domeniul public din Slatina, autoritățile au decis să continue parteneriatul cu Asociația pentru Protecția Animalelor „Prietenii noștri”. Astfel, pe tot parcursul lunii septembrie se fac sterilizări gratuite la cabinetul de pe strada Tudor Vladimirescu. Sterilizările se fac pe bază de programare, pe toată durata lunii septembrie. Echipe de medici veterinari din Germania oferă aceste servicii gratuite pentru patrupedele din Slatina.  „Campania de sterilizare se desfășoară în perioada 1 septembrie- 29 septembrie și se adresează persoanelor din Municipiul Slatina care vor să își sterilizeze câinii. Ele pot face programare la numărul de telefon 0726.179.270 și apoi li se va spune data când pot veni să sterilizeze cățelul. Adresa cabinetului este Strada Tudor Vladimirescu, numărul 169”, a spus Bogdan Apostoliceanu, șeful Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina.

Autoritățile din Slatina au un parteneriat și cu Direcția Sanitară Veterinară, pentru a sterilizarea și microciparea câinilor cu stăpân, și aceste servicii fiind oferite gratuit.

Articolul precedentS-a aprobat preluarea de către MApN a unei clădiri din Caracal. Ministerul o transformă în clinică medicală pentru soldaţii americani şi români
Articolul următorRachete antigrindină în cinci comune din Olt