Va fi o nouă zi cu vreme capricioasă în Olt, anunță meteorologii, care au emis o nouă avertizare cod galben de ploi și vijelii pentru a doua parte a zilei. Cantitățile de precipitații pot ajunge chiar și la 60 de l/mp.

Disconfortul termic va fi ridicat în orele amiezii, pe arii relativ extinse în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Începând cu ora 12.00, Bucureștiul și 39 de județe, printre care și județul Olt, vor intra sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, până la ora 23.00.

Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Articolul precedentO școala din Olt oferă cazare și masă gratuită fetelor sărace sau orfane. Care sunt condițiile de înscriere
Articolul următorCea mai mare cooperativă agricolă din Olt este la Vădăstrița. Câți membri are și cum și-au sporit profitul- VIDEO