Dr. Gabriel Ignat helped by Ghiorghiu Andrei during an operation | George Nedelcu/VIER PFOTEN

Primăria Slatina a anunțat prelungirea campaniei de sterilizare a câinilor cu stăpân demarată la 1 septembrie. Astfel, proprietarii care vor să își sterilizeze patrupedele sunt așteptați la centrul de pe strada Tudor Vladimireascu până la data de 14 octombrie.

Primăria Slatina, în colaborare cu o asociație pentru protecția animalelor, desfășoară în această perioadă o nouă campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân din oraș, campanie care se va încheia pe 14 octombrie, potrivit ultimului anunț al autotăților. Tot ce trebuie să facă cei care vor să beneficieze de aceste servicii pentru animalele lor de companie este să facă o programare telefonică, pentru a ști în ce zi își pot aduce patrupedul la sterilizat.

„Campania de sterilizare se adresează persoanelor din municipiul Slatina care vor să îşi sterilizeze câinii. Ele pot face programare la numărul de telefon 0726.179.270 şi apoi li se va spune data când pot veni să sterilizeze patrupedele. Adresa cabinetului este strada Tudor Vladimirescu, numărul 169”, a spus Bogdan Apostoliceanu, şeful Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina.
Autorităţile din Slatina au un parteneriat şi cu Direcţia Sanitară Veterinară, pentru sterilizarea şi microciparea câinilor cu stăpân, şi aceste servicii fiind oferite gratuit.

Articolul precedentGhişeul pentru înmatriculări auto din Olt, luat cu asalt
Articolul următorUn şofer fără permis a scăpat de poliţişti sărind gardul într-o curte