????????????????????????????????????

Fostul preşedinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, şi fostul şef al TNL Olt, Ionuţ Comănescu, sunt cele două propuneri ale liberalilor olteni pentru Primăria Slatina, candidatul final urmând să fie desemnat în urma unei campanii interne şi a unui sondaj intern.

Până pe 15 martie se va desfăşura campania internă, potrivit preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu.

„15 noiembrie a fost termenul limită până la care cei care doresc să candideze îşi depun un dosar. La Slatina s-au depus două dosare, Ionuţ Comănescu şi Gabi Buliteanu. Între 15 noiembrie şi 15 martie, vor fi într-o campanie internă şi externă de promovare, după care vom face un sondaj”, a declarat preşedintele liberalilor.

El a adăugat că în aceeaşi manieră vor fi desemnaţi şi candidaţii PNL pentru celelalte oraşe din judeţ.

„Decizia este doar pentru municipiile reşedinţă de judeţ, dar la fel vom proceda şi la oraşe. Vom da o decizie în Biroul Judeţean pentru a merge pe aceeaşi procedură, doar că nu vom începe de acum”, a mai declarat Voiculescu.

Articolul precedentServicii medicale și sociale mai bune pentru romii din Caracal. O fundație deschide un centru medico-social în municipiu
Articolul următorIrigații pentru 20.000 de hectare, în zona Caracalului. Stația de pompare Fărcașele, pusă în funcțiune de ANIF