Primăria Slatina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru asfaltarea mai multor străzi din comunitatea de romi. Fundătura Oltului, Zăvoiului și Fundătura Zăvoiului, Nicolae Buică, Fântânilor și Fântânelelor. Între timp, Compania de Apă a început lucrările la rețelele de canalizare de pe aceste străzi.

Investiții importante sunt în desfășurare, în această perioadă, în zona Grădiște, la periferia Slatinei. De săptămâna aceasta, se lucrează la amenajarea rețelelor de canalizare pe cele șase străzi care vir fi asfaltate ulterior. „Lucrările la rețelele de canalizare pe aceste străzi au început. Ele se derulează din bugetul propriu al Companiei de Apă, conform planului de investiții aprobat la începutul anului”, a declarat Crina Jilavu, purtătoarea de cuvânt a CAO.

În paralel, Primăria Slatina lucrează la documentația pentru asfaltare, indicatorii tehnico-economici pentru toată această zonă fiind finalizați. Conform estimărilor, cea mai mare sumă, aproximativ 2 milioane de lei, va fi investită pentru asfaltarea și sistematizarea străzilor Fântânilor și Fântânelelor. Pentru Fundătura Oltului, municipalitatea va aloca 1,2 milioane lei, pentru Zăvoiului aproximativ 720.000 de lei, iar pe Nicolae Buică aproximativ 490.000 lei.

După ce indicatorii tehnico-economici vor fi aprobați în Consiliul Local, se va organiza licitația pentru desemnarea constructorului și se va deschide șantierul.

Articolul precedentOlt: Minor băut la volanul unei maşini, urmărit de poliţişti. Autoturismul, acroşat de autospeciala de poliţie – FOTO
Articolul următorO femeie din Slatina, la spital după ce a fost lovită de o maşină, pe trecerea de pietoni