Constructorul care lucrează la amenajarea parcului de la unitatea militară a accelerat ritmul lucrărilor și își propune să le finalizeze până la sfârșitul lunii august, a anunțat astăzi municipalitatea. Tot atunci se deschide și restaurantul McDonald’s din parc.

Finalul lunii august este termenul pe care Primăria Slatina l-a anunțat astăzi pentru tăierea panglicii la noul parc. Firma care face lucrările de amenajare lucrează în ritm susținut, cu mulți muncitori și utilaje performante, astfel încât slătinenii să se poată bucura de cât mai repede de complexul de agrement. La fel și muncitorii care construiesc restaurantul McDonald’s. „„La unitatea militară sunt foarte mulțumit, lucrările merg într-un ritm alert. Știți foarte bine, termenul de execuție era mult mai mare, iar noi ne străduim să terminăm la sfârșitul lunii august parcul. Și cei de la McDonald’s au același deadline, sfârșitul lunii august, se va încheia și construcția la MC.

În toamnă, slătinenii cu siguranță se vor plimba în parc. Vor prinde luna septembrie și sper să fie vreme frumoasă și toată lumea să se relaxeze în noul parc și de ce nu să își ia câte un hamburger de la McDonald’s”,  a declarat Emil Moț, primarul Slatinei

Dacă va fi o tomană blândă, locuitorii orașului se vor bucura din plin de toate facilitățile oferite de noul parc. Sunt locuri de joacă generoase, aparate de fitness, un teren de sport multifuncțional cu tribune, pistă pentru alergare din tartan, dar și alei umbrite și spații acoperite cu gazon pe care se poate face picnic. Cunoscutul restaurant McDonald’s, cu terasă, loc de joacă și McDrive va fi, de asemenea, un punct de atracție pentru slătineni.

Noul parc va dispune și de un sistem de iluminat inteligent, care prevede inclusiv jocuri de lumini pe alei, dar și de un sistem de supraveghere video.

Articolul precedentA început marea asfaltare la Slatina. Unde s-a deschis primul șantier
Articolul următorAccident chimic la o fabrică din Slatina. Exercuțiul ISU Olt- FOTO&VIDEO