Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au prins în flagrant un bărbat, bănuit pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost arestat preventiv.

La data de 12 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- BIROUL TERITORIAL  Olt, au prins în flagrant delict, pe raza orașului Corabia, o persoană, de 34 de ani, din comuna Amărăști, județul Vâlcea, în timp ce ridica un colet de la o societate de curierat.

În interiorul coletului, printre alte obiecte, au fost descoperite 3 pachete din material plastic, înfășurate cu scotch de culoare maronie, ce conțineau cantitatea de aproximativ 600 grame fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil cannabis.

Materialul vegetal a fost ridicat și înaintat Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor București.

Împotriva bărbatului, Tribunalul Olt a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru trafic ilicit de droguri de risc.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Articolul precedentMaternitatea Slatina intră în reabilitare totală. Patru etaje au nevoie de modernizare
Articolul următorTrei autospeciale noi de poliție au făcut accident la Balș. Mașinile erau repartizate către IPJ Mehedinți