Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna olteană Scărișoara, este căutat de polițiști după ce, joi dimineață, ar fi plecat din internatul liceului din Caracal la care este elev și nu se mai știe nimic despre el.

Potrivit unor surse, băiatul a urcat într-un taxi și a plecat către Slatina. Denis Bernardo Naudin este elev la Colegiul Național „Ioniță Asan” din Caracal.

Polițiștii spun că joi dimineață, în jurul orei 7.20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului.

Dispariția băiatului a fost semnalată de de tatăl său.

„Azi, 26 septembrie a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Semnalmente: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

„Polițiștii au demarat activitățile de căutare a tânărului. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentPropunere: creșă și grădiniță în mall, la Slatina. Când vor fi gata
Articolul următorTineri din Olt, într-un accident la Craiova. Au ajuns la spital