Sistemul de supraveghere video al municipiului Caracal se va extinde, potrivit primarului Ion Doldurea.

Edilul a explicat cu funcţionează cele 180 de camere de supraveghere existente deja.

„Dacă acum un an şi ceva nu aveam nicio cameră, astăzi avem 180 de camere pe care le verificăm. Nu punem oameni să stea special să le urmărească. Camerele înregistrează şi, în momentul în care se întâmplă ceva le verificăm. Inspectorii urbani dau amendă, dacă este cazul, şi am reuşit să disciplinăm o parte din cetăţeni”, a explicat primarul.

Ion Doldurea a adăugat că este nevoie de extinderea sistemului de supraveghere în zona de blocuri a municipiului.

„Vrem să instalăm mai multe camere, să extindem sistemul, în special în cartierele de blocuri. Acolo sunt însă probleme legate de modul de alimentare al acestor camere de luat vederi şi pe ce le montăm. Pe stâlpii de la CEZ ei nu plătesc nimic, dar noi dacă vrem să amplasăm o cameră acolo trebuie să plătim şi energia şi închirierea locului”, a conchis Doldurea.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Florin Durgheu: „Cioloș trebuie să fie noua propunere de premier. Orice altă variantă poate duce la suspendarea lui Iohannis”
Articolul următorO tânără din Olt conducea o maşină deşi nu are permis. Proprietarul autoturismului, pe locul pasagerului din faţă