Cea de a doua ediţie a proiectului „Caracal – Un oraş curat!” se desfăşoară vineri după-amiază, municipalitatea făcând un apel la cetăţeni să participe într-un număr cât mai mare.

Acţiunea presupune curăţarea spaţiilor verzi şi strângerea de deşeuri de pe raza municipiului Caracal. Voluntarii care vor să ia parte la eveniment trebuie să fie prezentați, vineri, la ora 13.30, la sediul Primăriei Caracal, din Piața Victoriei nr. 10 pentru înregistrare si pentru întocmirea formalităților de protecția muncii.

„Primăria municipiului Caracal organizează a II a ediție a proiectului «Caracal – Un oraș curat!» care vizează igienizarea și ecologizarea localității noastre, protecţia mediului înconjurător, conştientizarea, în rândul cetăţenilor a rolului şi importanţei protejării arealelor naturale şi implicit asupra sănătăţii populaţiei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Caracal.

Organizatorii mai notează că misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile şi companiilor private pentru curățarea de deșeuri a spațiului public din localitatea noastră.