Primăria Caracal a dat startul unei campanii de plantări de arbori și arbuști în mai multe cartiere ale municipiului, dar și în centru. Magnoliile, arbuști cu flori spectaculoase, care se găsesc mai rar în spațiile verzi de pe domeniul public, vor înfrumuseța platoul din fața primăriei.

Zeci de magnolii, atât arbuști cât și copaci mari au fost plantate în week-end la Caracal, în centru dar și în alte cartiere. „Vremea încă prietenoasă de afară i-a determinat pe reprezentanții municipalității să continue plantarea de arbori pe Calea București și cartierul HCC. Tot în acest sfârșit de săptămână pe spațiile verzi din fața clădirii administrative se vor plata până la 20 de magnolii de tip arbust, dar și tip copac mare. Această acțiune a fost coordonată chiar de primarul orașului, domnul Dr Liviu Radu”, au anunțat reprezentanții Primăriei Caracal.

Și la finalul lunii trecute s-a plantat pe Str. Mihai Eminescu, din Caracal. În total peste 200 de copaci vor prinde rădăcini, în această toamnă, pe străzile orașului.

Articolul precedentCele mai eficiente clădiri din lume își deschid porțile: două dintre ele sunt la Cluj, una în Mureș.
Articolul următorVIDEO- Dispensar de la sat, ca o clinică modernă. Ce aparatură a fost achiziționată