„Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! ”, spun reprezetanții ISU Olt, care organizează și anul acesta  Caravana SMURD «Fii pregătit», prin care oferă cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se organizează cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Sâmbătă, 06 iulie, în intervalul orar 12.00-20.00, Caravana SMURD va fi amplasată în orașul Balș, în parcarea supermarketului situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 188, iar duminică, în intervalul orar 10.00-18.00, în orașul Corabia, pe platoul din fața Primăriei Corabia.

Articolul precedentPentru prima dată la mare. Zeci de copii din Olt au plecat într-o tabără gratuită
Articolul următorUn elev de nota…2 după Evaluarea Națională. Alți 7 elevi din Olt vor intra la liceu cu media 10