Slatina va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România.

Locuitorii județului Olt au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate (Parcul Tineretului), deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Olt.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Slatina (16, noiembrie, Parcul Tineretului, de la 9:00 la 17:00). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.

La conferința de presă care va avea loc mâine, 16 noiembrie, ora 11.00, în Parcul Tineretului și participă:

Florin-Constantin Homorean, Prefect

Gigi Ernest Vîlceleanu, Viceprimar municipiul Slatina

Dr. Mihai Ungureanu, Preşedinte Asociația Medicilor de Familie Olt

Marilena Madan, Medic epidemiolog

Dr. Cătălina Buzărnescu, Medicina de Familie

#OAMENICAMINE a luat startul de la București în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare ”Carol I”. La sfârșitul săptămânii acestei a fost prezentă în județul Dolj, la Craiova, și în Frățila.

Caravana vaccinării este susținută de CEZ România. După Slatina, aceasta va fi prezentă în județul Argeș.

CITEŞTE ŞI: Caravana Vaccinării: Un medic din Sudan, care lucrează într-o comună din Dolj, a convins sute de persoane să se vaccineze

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSlatina: Doi copii, prinşi de spatele unui autobuz aflat în mers (VIDEO)
Articolul următorZilele Municipiului Caracal. Ce evenimente sunt organizate