Primăria Caracal a desemnat constructorul pentru modernizarea cartierului din zona Gării. Banii vor fi asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Locală, de la Guvern.

Autoritățile din Caracal au anunțat că vor da cât mai curând ordinul de începere a lucrărilor. „Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectul „Reabilitare parcări, trotuare, alei pietonale și carosabile din zona de locuințe colective Intrarea Buzești”.
Lucrările vor începe în această primăvară imediat după semnarea ordinului de începere”, a spus Octavian Stănescu, viceprimarul din Caracal.
Valoarea contractului este de 4.457.374,31 lei, la care se adaugă 846.901,12 lei reprezentând T.V.A. Proiectul este finanțat cu ajutorul Programului Național de Dezvoltare Locala, etapa a II-a.

În prezent, străzile și trotuarele din acest cartier sunt degradate, pentru că nu au mai beneficiat de lucrări de modernizare de mulți ani.

Articolul precedentTânăr din Balș, tâlhărit în Craiova. Bărbatul venise să facă un schimb de mașini
Articolul următorDeputatul liberal Gigel Știrbu îl atacă pe Vâlcov: „Habar n-avea de administrație. Credea că o rezoluție pe hârtie înseamnă să muți mașina din fața primăriei”