Studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei parcări supraetajate cu două spaţii de recreere, în locul piscinei devenite insalubre din cartierul Eugen Ionescu, au fost aprobaţi de Consiliul Local Slatina.

Potrivit documentaţiei aprobate, valoarea totală a investiţiei fără TVA este de 14.270.941,28 lei din care construcţii şi montaj 11.716.095,58 lei

Durata de realizare a investiţiei este de 12 luni.

Parcarea va avea dimensiunile de 37,80 m x 54,40 m, ocupând o suprafaţă de 2.056,32 metri pătraţi cu un număr de 80 locuri de parcare.

Totodată, vor fi create două spatii de recreere cu suprafaţă relaxare din tartan de culoare bleu. Pentru fiecare spatiu de recreere a fost prevăzut câte un coş de baschet.

Între cele două spaţii se va amplasa o jardinieră din beton ce se va placa cu granit.

Tot acolo se va realiza şi un spaţiu de joacă pentru copii, alte zone de relaxare şi două alei. Se vor amenaja spaţii verzi şi va fi amplasat mobilier urban.

Piscina construită în mijlocul cartierului Eugen Ionescu i-a costat câte 1.000 de euro pe locatari, dar n-a mai putut fi administrată şi s-a degradat după după intrarea în faliment a firmei Imobiliare Consloc.