Aproape 900 de locuri au rămas neocupate, în şcolile din judeţul Olt, după prima etapă de înscriere la învăţământul primar.

Potrivit informaţiilor remise de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, cele mai multe locuri libere sunt la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Caracal – 32, Şcoala Scărişoara -27, Liceul „Ioniţă Asan” Caracal – 16, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Balş – 13, Liceul „Tudor Vladimirescu” Drăgăneşti Olt – 13.

Marţi a început a doua etapă rezervată completării/depunerii/validării cererilor-tip de înscriere în învăţământul primar, care se adresează copiilor care nu au fost înscrişi/nu au participat în prima etapă, cererile fiind completate din nou, în funcţie de locurile disponibile. Această etapă se încheie pe 8 aprilie.

Listele finale vor fi afişate în data de 11 aprilie. Totodată, în săptămâna 12-19 aprilie, inspectoratele şcolare vor centraliza şi soluţiona cererile părinţilor/tutorilor legal instituiţi/reprezentanţilor legali ai copiilor care nu au fost încă înscrişi în vreo unitate de învăţământ, având în vedere, cu prioritate, interesul educaţional al copilului.

Articolul precedent81 de primării din Olt au solicitat fonduri pentru lucrări de cadastru- LISTA
Articolul următorJandarmii olteni, retragere cu torţe de Ziua Armei – FOTO