Tânăra Dima Bianca Maria, în vârstă de 17 ani, care locuiește într-o casă de tip familial din Corabia, judeţul Olt a plecat voluntar din centru și nu a mai revenit.

Personalul centrului a anunţat dispariţia, iar acum este căutată de polițiști.

Poliţia face apel la persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

„La data de 16 iulie a.c., orele 21:45 poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, au fost sesizaţi de o femeie, educator într-o casă de tip familial, cu privire la faptul că, în jurul orelor 08:00-09:00, minora DIMA BIANCA-MARIA, în vârstă de 17 de ani, beneficiară a centrului, ar fi părăsit centrul şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,67 m, aproximativ 60 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, având un tatuaj pe antebraţul drept cu inscripţia „Andreea” şi semnul infinit pe degetul arătător de la mâna dreaptă. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră, pantaloni scurţi de culoare galbenă şi papuci“-  IPJ Olt

 

Sursa: Realitatea de Olt