Poliţiştii au reluat, din această săptămână, căutările cadavrului bărbatului din Slatina care ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a municipiului, de data aceasta cu ajutorul unor specialişti din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP).

Au venit niște specialiști de la SPP cu un detector de cadavre cu ajutorul căruia a fost restrâns aria în care este căutat cadavrul. Se pare că este cam aceeași zonă indicată de suspect.

La sfârşitul lunii ianuarie, poliţiştii sistaseră căutările cadavrului lui Gigel Crăciun, bărbatul în vârstă de 41 de ani despre care familia susţine că ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că a fost luată această decizie din cauza pericolului reprezentat de biogazul din zonă, existând riscul provocării unui incendiu.

Deşi bărbatul a dispărut de pe data de 4 octombrie, socrul acestuia a sesizat poliţia pe 25 noiembrie. Familia spune că acesta a fost ucis şi îngropat la groapa de gunoi, după care au dat foc gunoaielor din zona respectivă. Victima obişnuia să mai şi doarmă la groapa de gunoi, de aceea familia i-a reclamat lipsa după atâta vreme.

Articolul precedentFipronilul, prezent în continuare în ouăle produse la ferma din Scornicești. Ce se va întâmpla cu zecile de mii de păsări
Articolul următorCe datorii a acumulat un slătinean la bugetul local, din amenzi și impozite