Profesorul care îi însoțea pe elevii din Dăneasa la Alba Iulia spune că excursia era una organizată și nu urmau să doarmă în Catedrala Încoronării, ci la Seminarul Teologic. 

Dascălul afirmă că grupul se afla în catedrală pentru un concert în momentul în care unui copil i s-a făcut rău.

„Această excursie a fost organizată de două săptămâni avem bilete dus-întors, deci nu s-a pus problema că noi nu știm la ce ora este trenul de întoarcere. (…) Nu s-a pus problema să dormim în catedrală, părintele ne-a spus că la ora 23.00 catedrala se închide și dacă vrem să mergem să dormim la Seminarul Teologic. Între timp ne-au preluat cei de la ISU care spuneau că sunt ei organizați cu acest liceu. și am fost de acord să mergem acolo. Am avut condiții foarte bune și le mulțimim cu această ocazie”, a afirmat dascălul, citat de alba24.ro.

Se pare că elevii și profesorul ar fi ajuns la Alba Iulia sâmbătă dimineata în jurul orei 3.00 și au stat în gară până s-a luminat, după care au plecat în oraș.

Articolul precedentPatru echipe de veterinari, mobilizate să elimine porcii din Rusănești. Operațiunea a continuat și astăzi
Articolul următorPoliţiştii din Slatina au confiscat aproape 400 de kilograme de carne de la două magazine din oraş