Poliţistul din Potcoava care, sâmbătă, a bătut-o cu bestialitate pe o femeie pe care o chemase să-i zugrăvească o cameră, nu mai avea drept de port armă din anul 2013, fiind inclus într-un program de monitorizare psihologică.

Surse din cadrul IPJ Olt au declarat că agentul Nicolae Rotaru şi-a pierdut dreptul de port armă după o serie de probleme cu părinţii. Aceleaşi surse susţin că agentul are o problemă privind consumul de alcool.

Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că Rotaru nu mai avea drept de port armă.

„S-a luat această decizie plecând de la apariţia unui comportament dezadaptativ, fiind constate probleme de natură psihologică cu risc major. A fost demarată procedura de expertizară medico-militară a capacităţii de muncă, agentul fiind inclus într-un program monitorizare psihologică, până la clarificarea situaţiei medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Nicolae Rotaru este cercetat penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce o femeie a reclamat, sâmbătă, că a fost bătută de omul legii.

Potrivit unor informații, agentul Nicușor Rotaru i-a cerut unei femei din Potcoava să vină să zugrăvească o cameră. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, polițistul a bătut-o pe femeie și a amenințat-o cu moartea.

Femeia a sunat la Poliție cerând ajutor.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa”, au confirmat reprezentanţii IPJ Olt.

De pe patul de spital, victima polițistului spune că acesta a încercat să întrețină relații sexuale cu ea.

„M-a chemat să îi spun cât îi iau de cameră sâ îi dau cu lavabilă. Pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele, m-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A vrut să mă taie cu cuțitul, a început să zbiere că mă omoară cu mâna lui”, spune femeia bătută de omul legii.

Agentul este acum și în cercetare disciplinară, riscând să fie dat afară din Poliție.

Articolul precedentO tânără din Olt a murit după ce a intrat cu maşina într-un gard
Articolul următorTot mai multe comune din Olt investesc în rețele de gaze. Încă 10 localități, pe lista proiectelor eligibile