Gabriel Dorobaţu şi Ovidiu Komornyik sunt capetele de afiş ale ediţiei a III-a a Galei Laureaţilor, eveniment organizat de municipalitate pentru a marca 651 de ani de la prima atestare a Slatinei.

Manifestarea se desfăşoară în trei seri, între 20 şi 24 ianuarie, şi cuprinde Gala Campionilor, Gala Superlativelor şi Gala Seniorilor. Actriţa Monica Davidescu va prezenta Gala Superlativelor.

Evenimentele încep duminică, 20 ianuarie 2019, când se va desfăşura Gala Campionilor, începând cu ora 8.30 la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, în cadrul căreia se vor decerna diplome și premii elevilor, profesorilor, sportivilor și antrenorilor din unitățile de învățământ slătinene care au obținut performanțe remarcabile în anul anterior.

Marți, 22 ianuarie, de la ora 17.00, în aceeaşi locaţie se va desfăşura Gala Superlativelor. În cadrul acestui eveniment se vor decerna distincția „Cetățean de onoare” și „Diplomă de merit” persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2018 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina.

Invitaţii vor fi primiţi în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” de un cvartet de la Filarmonica Oltenia din Craiova. Vor concerta Amadeea Violin, Veran Zorilă şi Ovidiu Komornyik.

În fine, joi, 24 ianuarie, va avea loc Gala Seniorilor, de la ora 17.00, tot la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. În cadrul acestei gale se vor premia familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2018. Această gală se va încheia cu un concert al lui Gabriel Dorobanţu.

545.000 lei a alocat municipalitatea slătineană pentru desfăşurarea manifestării din acest an.

Articolul precedentUn şofer din Balş, rănit într-un grav accident petrecut la Filiaşi
Articolul următorA treia zi de căutări eşuate, în cazul bărbatului care ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei